Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Temmuz 2021 - 20:33 Yorum: 0

Başhekim Domaç 25 kişinin aşısını kendisi yaptı

Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan aşı haritasında sarı kategoride olan Samsun'un mavi renge dönebilmesi için başlatılan "Hedef 1 Günde 55 bin...

Başhekim Domaç 25 kişinin aşısını kendisi yaptı

Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan aşı haritasında sarı kategoride olan Samsun'un mavi renge dönebilmesi için başlatılan "Hedef 1 Günde 55 bin 555 Aşı" kampanyasına start verilirken, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Alaiddin Domaç kampanyaya destek için 25 kişinin aşısını kendisi yaptı.

Samsun Valiliği koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan "Hedef 1 Günde 55 bin 555 Aşı" kampanyası çerçevesinde Samsun merkez ve ilçelerinde oluşturulan aşı stantları büyük ilgi gördü. Aşı yaptıranlara çekilişle hediye verileceği açıklanırken, Samsun'un Bafra ilçesindeki Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi olarak Pazartesi günü göreve başlayan Dr. Alaiddin Domaç aşı kampanyası çerçevesinde görev yaptığı hastanede 25 kişinin aşısını kendi elleriyle yaparak aşı ekibine destek vermesi dikkat çekti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber