Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Mart 2017 - 16:13 Yorum: 0

Başhekim Öztürk’e Giresun basınından "Geçmiş olsun" ziyareti

Geçtiğimiz günlerde by-pass ameliyatı geçiren Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.

Başhekim Öztürk’e Giresun basınından 'Geçmiş olsun' ziyareti

Geçtiğimiz günlerde by-pass ameliyatı geçiren Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Tuncer Öztürk'e Giresun'da görev yapan gazeteciler evinde ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Giresun Devlet Hastanesi'nde önce başhekim yardımcısı ve ardından başhekim olarak görev yapan Opr. Dr. Tuncer Öztürk bypass ameliyatı oldu. Ameliyatın ardından evinde istirahat eden Başhekim Öztürk'e Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ve beraberindeki gazeteciler "Geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Öztürk "Rahatsızlığımın ardından gerek doktorlarımız gerekse bazı dostlarımız by-pass için daha donanımlı hastaneler için girişimde bulunmak istediler. Ancak bir başhekim olarak ben kendi hastaneme ve doktorlarıma güvendiğimi söyledim. Çünkü bizim hastanemiz gerek donanım gerekse doktorlarımız açısından her şeye sahip. Hastalarımız her şeyiyle bize güvenirken bizim kendimize güvensizliğimiz söz konusu dahi olamazdı. Oldukça başarılı geçen ameliyatın ardından şimdi istirahat ediyorum. Bir süre sonra inşallah yeniden görevimizin başına döneceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber