Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Sağlık 25 Şubat 2022 - 09:18 Yorum: 0

Başhekim Tetik, hastaneye bağış yapan dernek yönetimine teşekkür etti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde geçtiğimiz yıllarda kurulan Nazilli Müteahhitler Derneği'nin (NAMDER) ilçe genelinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri...

Başhekim Tetik, hastaneye bağış yapan dernek yönetimine teşekkür etti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde geçtiğimiz yıllarda kurulan Nazilli Müteahhitler Derneği'nin (NAMDER) ilçe genelinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Nazilli Devlet Hastanesi'ne olan desteği karşılıksız kalmadı. Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Engin Tetik, hastaneye yaptığı bağış ve destekten dolayı NAMDER Başkanı Remzi Erdemci ile yönetimini ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

Nazili Müteahhitler Derneği üyelerinin geçtiğimiz aylarda Nazilli Devlet Hastanesi'nde bulunan yeni yoğun bakım ünitesinin yapımı için verdiği desteğin yoğun bakım ünitesi 12 gün gibi kısa bir sürede yenilenerek hizmete açılmıştı. Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Engin Tetik, NAMDER Başkanı Remzi Erdemci ve yönetim kuruluna ziyaret gerçekleştirerek teşekkür plaketi verdi. Ziyarette Başhekim Tetik'in yanısıra, Başhekim Yardımcısı Necati Akkaya, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Şahin hazır bulundu.

"Destekleriniz bizler için çok kıymetli"

Başhekim Tetik, desteklerinden dolayı Başkan Erdemci ve yönetimine teşekkür ederek, "Hastanemiz bünyesinde hizmet veren 500 metrekarelik yoğun bakım ünitemizin çok dejenere olmuş bir zemini vardı. Hem hastalar açısından hem de sağlık çalışanları açısından risk oluşturuyordu. Bu zeminin tadilatı için büyük bir bütçeye ihtiyacımız vardı. NAMDER'in desteği ile tadilata başladık ve çok kısa sürede bitirdik. Şu anda zemini gayet sağlıklı bir hale geldi. Yoğun bakımımızda Covid hastalarımız da tedavi görüyor. Şu an yoğun bakım havuzu olarak ilimizin en büyük hastanesine sahibiz. Yaklaşık 84 yatağıyla yine rekorlar kıran bir hastaneyiz. Destekleriniz bizler için çok kıymetli. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

"Ne yaparsak zaten kendimize yapmış olacağız"

Sağlık için yapılacak olan her şeyde gönüllü olarak destek vermeye devam edeceklerini ifade eden NAMDER Başkanı Remzi Erdemci, "Öncelikle sizlere bizleri böyle bir konuda aydınlattığınız için teşekkür ederim. Bizler öncelikle hastanelere sadece devletin katkılarıyla bir şeylerin yapılabildiğini zannediyorduk. Başhekim Yardımcınız Necati beyle temasa geçtik ve ne gerekiyorsa yapalım istedik. Geldik gördük ki gerçekten sizin bahsettiğiniz gibi zeminde basılan her yer çöküyordu. Akabinde yönetim kurulumuzla toplandık ve çok kısa sürede tadilatı bitirdik. Bu saatten sonra gerek NAMDER olarak gerekse şahsım adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Her zaman elimizi taşın altına koymak için buradayız. Çünkü hepimiz buranın insanıyız. Bir gün olur biz veya bir yakınımız hastanede tedaviye muhtaç olur. Ne yaparsak zaten kendimize yapmış olacağız. Hastane hepimizin" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber