Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Temmuz 2016 - 20:03 Yorum: 0

Başhekimden Mustafa Alabora açıklaması

Trafik kazası geçiren ünlü sanatçı Mustafa Alabora'nın sağlık durumununa ilişkin hastaneden açıklama yapıldı.

Başhekimden Mustafa Alabora açıklaması

Trafik kazası geçiren ünlü sanatçı Mustafa Alabora'nın sağlık durumununa ilişkin hastaneden açıklama yapıldı. Açıklamada yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Alabora'nın, şuurunun açık ve hayati bulguları normal sınırlarda olduğu aktarıldı.

Şile yolunda geçirdiği trafik kazası sonrası Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ne kaldırılan Mustafa Alabora'nın sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yapıldı. Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Başhekimi Dr. Demet Dinç tarafından yapılan açıklamada ünlü oyuncunun sağlık durumuna ilişkin şu ifadelere yer verildi:

"Hastamız geçirdiği araç içi trafik kazası sonrası ambulansla hastanemize getirilmiştir. Yapılan muayene ve tetkikler sonucu sol ayak bileğinde kırık, sağda kaburga kırıkları ve omurgada tek seviyede kırık olduğu tespit edilmiştir. Yoğun bakım ünitesinde izlenmekte olan Alabora'nın şuuru açık ve hayati bulguları normal sınırlardadır. An itibariyle acil ameliyat planlanmayan hastamızın takip ve tedavisine yoğun bakım ünitemizde devam edilecektir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber