Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kasapoğlu:

"BASİAD üyelerinin yıllık toplam ihracatı 6,5 milyar doları aştı"

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kasapoğlu:

DENİZLİ (AA) - Babadağlı Sanayici ve işadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, dernek üyelerinin yıllık toplam ihracatının 6,5 milyar doları geçtiiğini, bu bakımdan BASİAD'ın, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan sonra Türkiye sıralamasında sivil toplum kuruluşları arasında üçüncü sırada yer aldığını söyledi.

Kasapoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal'ı ziyaretinde, derneğin faliyetleri hakkında bilgi verdi.

BASİAD üyelerinin yıllık toplam ihracatının 6,5 milyar doları aştığını kaydeden Kasapoğlu, "Bu bakımdan BASİAD, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan sonra Türkiye sıralamasında sivil toplum kuruluşları arasında üçüncü sırada yer alıyor. Bu rakamın toplam Türkiye ihracatı içinde önemli bir yeri var. Babadağlı işadamlarının Denizli ve Türkiye'ye katkısı büyük, bunun daha da artması için çalışıyoruz" diye konuştu.

Namal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber