Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Ağustos 2016 - 11:48 Yorum: 0

Başıboş atlar tehlike saçıyor

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yollarda başı boş dolaşan atlar trafiği tehlikeye sokuyor.

Başıboş atlar tehlike saçıyor

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yollarda başı boş dolaşan atlar trafiği tehlikeye sokuyor.

Çerkezköy'de özellikle Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi ve TEM otoyolunda görülen başıboş atlar yol ortasında geziniyor. Havanın karardığı saatlerde ışıklandırmanın yetersiz olduğu noktalarda sürücüler birden karşılarına çıkan atlara çarpmamak için ne yapacaklarını şaşırıyor. Çerkezköy'de yine başı boş bir atın aniden TEM otoyoluna çıkması sonucu meydana gelen kazada, at telef olmuştu. Kapaklı Saray yolunda meydana gelen başka bir kazada da aniden yola çıkan at, otomobilin çarpması sonucu yaralanarak şarampole düşmüş ve saatlerce can çekişmişti.

Vatandaşlar yetkililerin yollarda başıboş dolaşan atları toplamasını isteyerek, "Bu atlar yüzünden her an kaza yapabiliriz. Yetkililer ya bu atları gördükleri yerde yakalayıp hayvan barınağına götürsünler ya da bu atların sahiplerine para cezası keserek hayvanları başıboş bırakmalarının önüne geçsinler" diye tepki gösterdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber