Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 16:58 Yorum: 0

Basın Bayramı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz, Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Yılmaz, mesajında, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez...

Basın Bayramı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz, Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yılmaz, mesajında, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, kamuoyuna tarafsız, doğru ve hızlı biçimde bilgi ve haber vererek çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Çağdaş demokrasilerin olmazsa olmazı iletişim özgürlüğünün şeffaf yönetim anlayışının temel yapı taşlarından olduğuna işaret eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Basın, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlamaktadır. Yurttaşla devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir. Basın özgürlüğü demokrasilerde çok seslilik ilkesinin işletilmesi adına çok önemli olgudur. Her türlü şartta zorlu bir görev üstlenen ve her zaman büyük bir özveri ve toplumsal duyarlılık içinde görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarımızın basın bayramını kutluyor, sağlık, başarı ve esenlikler diliyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber