Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Haziran 2016 - 09:28 Yorum: 0

Basın Danışmanları Sahurda Bir Araya Geldi

Basın Danışmanları Platformu Üyeleri, Beyoğlu Belediyesi tarafından organize edilen sahur programında bir araya gelerek sahur yaptı.

Basın Danışmanları Sahurda Bir Araya Geldi

Basın Danışmanları Platformu Üyeleri, Beyoğlu Belediyesi tarafından organize edilen sahur programında bir araya gelerek sahur yaptı.

İstanbul İlçe Belediyeleri ve çeşitli kamu kuruluşlarında görev yapan basın danışmanları, Beyoğlu Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen sahur programında bir araya geldi. CVK Park Bosphorus Hotel'deki sahurda bir araya gelen basın danışmanları, gündeme dair değerlendirmelerde bulunup istişare yaptı. Geceye onur konuğu olarak katılan Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli ise basın danışmanları ile sohbet ederek katılımcılarla gündeme ilişkin konuları konuştu.

Ramazan ayında böylesine anlamlı bir etkinlikte bulunmaktan son derece mutluluk duyduğunu belirten Basın Danışmanları Platformu Başkanı Abdurrahman Cüneyd Fidancı, "Bu akşam çok güzel bir mekanda, güzel bir ilçemizde, çok kıymetli bir arkadaşımız İlhan Bey'in ev sahipliğinde böyle bir sahur programı düzenlemiş olduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Belediyemize teşekkür ediyoruz. Ve, Beyoğlu Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan'a teşekkür ediyoruz. Yine bu programımızda da aramızda çok güzel bir konuğumuz var. Hepiniz tanıyorsunuz mutlaka, Selçuk Tepeli, çok tecrübeli çok deneyimli bir ağabeyimiz. Habertürk Gazetesi'nin başında kendisi. İnşallah bundan sonraki süreçlerde daha sık görüşme imkanı buluruz" diye konuştu.

Beyoğlu Belediyesi Basın Danışmanı İlhan Çabukol ise "Sizleri burada ağırlıyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. İşin benim için mutluluk verici bir tarafı da şu; daha bugün Selçuk Tepeli Bey'e söyledim ben. Kendisini aradım ve basın danışmanları arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz vaktiniz olursa bizlerle birlikte sahur programına katılır mısın dedim. O da Allah razı olsun yok demedi, sizlerle burada tanışmak için o da geldi, onur konuğumuz olarak. Kendisine burada teşekkür ediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum, ayağınıza sağlık" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber