Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Mart 2015 - 11:08 Yorum: 0

Basın mensupları ile hakim ve savcılar arasında futbol maçı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde basın mensupları ile hakim ve savcılar futbol maçı yaptı.Ali Nazmi Üstündağ Spor Tesisleri'ndeki karşılaşma öncesi basın mensupları ile hakim ve savcılar...

Basın mensupları ile hakim ve savcılar arasında futbol maçı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde basın mensupları ile hakim ve savcılar futbol maçı yaptı.

Ali Nazmi Üstündağ Spor Tesisleri'ndeki karşılaşma öncesi basın mensupları ile hakim ve savcılar tanıştı. Daha sonra bir konuşma yapan Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, bu tür sosyal etkinliklere önem verdiklerini söyledi.

Basın mensupları ile hakim ve savcıların bu tür etkinliklerle stres attığını belirten Yavuz, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından basın mensupları adına Anadolu Ajansı Muhabiri Özgün Tiran, etkinlik anısına Yavuz'a plaket takdim etti.

Karşılaşma hakim ve savcıların 8-4 üstünlüğü ile sona erdi. Etkinlik sonrası Yavuz tarafından katılımcılara çiğ köfte ikram edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber