Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 15:03 Yorum: 0

Başiskele hızla değişiyor

Belediye ve muhtarlık hizmetlerinin daha iyi şartlarda vatandaşlara ulaştırılması için Yeşilkent Mahallesi'nde bina yapım çalışmaları devam ediyor.

Başiskele hızla değişiyor

Belediye ve muhtarlık hizmetlerinin daha iyi şartlarda vatandaşlara ulaştırılması için Yeşilkent Mahallesi'nde bina yapım çalışmaları devam ediyor. Aynı zamanda 5 adet 40 metrekarelik dükkân yapımının da başladığı alanda çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.

Başiskele'ye değer katan çalışmalarla Başiskele'nin çehresi hızla değişiyor. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın öncülüğünde birçok projenin tasarlanarak hayata geçtiği ilçenin dokusuna, kültürüne tarihine uyan eserler inşa edilerek halkın hizmetine sunuluyor. Yeşilkent Mahallesi'nde Mahalle halkının alışveriş yapabileceği 5 adet dükkân ve muhtarlık ile belediye danışma irtibat bürosunun bulunacağı alanda çalışmalar sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber