Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2016 - 22:13 Yorum: 0

Başiskele’de iki müdürünün veda yemeğine ilçe protokolü katıldı

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele Kaymakamlığı Mal Müdürü Yusuf Taşdemir ve Başiskele Tapu Sicil Müdür Nazım Eşenli'nin veda yemeğine...

Başiskele’de iki müdürünün veda yemeğine ilçe protokolü katıldı

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele Kaymakamlığı Mal Müdürü Yusuf Taşdemir ve Başiskele Tapu Sicil Müdür Nazım Eşenli'nin veda yemeğine katıldı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele Kaymakamlığı Mal Müdürü Yusuf Taşdemir ve Başiskele Tapu Sicil Müdür Nazım Eşenli'nin veda yemeğinde ilçe protokolü ile bir arada oldu. Veda programına Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Güney, İlçe Jandarma Komutanı, Gazi Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Akkaya, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan Yaman, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ahmet Turhan ve diğer kaymakamlık birim müdürleri programa tam katılım sağladı.

Programın ardından konuşan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Başiskele'de tüm kurumlarımız arasında her zaman birlik ve beraberlik var, uyum var. Bu beraberlik duygusuyla hizmet veren tüm birim müdürlerime teşekkür ediyorum. Başiskele'ye hizmet veren Mal müdürümüz Yusuf bey'i, Başiskele Tapu Sicil müdürümüz Nazım Bey'i bizimle birlikte Başiskele'ye çok güzel işler yaptığından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinde de başarılar diliyorum" dedi.

Başiskele’de iki müdürünün veda yemeğine ilçe protokolü katıldı

Başiskele’de iki müdürünün veda yemeğine ilçe protokolü katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber