Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:58 Yorum: 0

Başiskele’de Semt Konaklarının Sayısı Artıyor

Başiskele Belediyesi mahalle sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak yeni semt konaklarının yapımlarını sürdürüyor.

Başiskele’de Semt Konaklarının Sayısı Artıyor

Başiskele Belediyesi mahalle sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak yeni semt konaklarının yapımlarını sürdürüyor.

Semt konaklarının mahalle içerisinde birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışmayı artırdığı gibi komşuluk ilişkilerini de pekiştireceğinin altını çizen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz semt konaklarında hizmet kalitesinin üst düzeyde olması için gerekli her ayrıntıyı düşünüyor.

Birçok sosyal ve kültürel ihtiyacı tek çatı altında, çağın gereklerine uygun bir şekilde karşılayabilecek Semt Konakları ve Sosyal Yaşam Merkezleri Başiskele'de yaygınlaşıyor. Başiskele Belediyesi yaşlı ve emeklilerin oturup vakit geçirebileceği, çay içebileceği, gençlerinin derslerini yapabileceği, bayanların çeşitli etkinlik ve faaliyetler de yapabilecekleri yeni semt konakları inşa ediyor.

Sepetlipınar Mahallesi, Serindere Mahallesi, Yeşilkent Mahallesi ve Doğantepe Mahallesi Semt konaklarının yapımlarını tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunan Başiskele Belediyesi Vezirçiftliği Mahallesi, Şehitekrem Mahallesi ve Camidüzü Mahallesi'nde yapımına başladığı modern semt konaklarının yapım çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber