Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 11:58 Yorum: 0

Başiskele’de üst geçide şehit polis memurunun adı verildi

Başiskele Belediyesi geçtiğimiz günlerde trafik kazası neticesi şehit olan 43 yaşındaki Başiskeleli polis memuru Muhammet Bozoğlu'nun adını, Yeşilyurt'ta...

Başiskele’de üst geçide şehit polis memurunun adı verildi

Başiskele Belediyesi geçtiğimiz günlerde trafik kazası neticesi şehit olan 43 yaşındaki Başiskeleli polis memuru Muhammet Bozoğlu'nun adını, Yeşilyurt'ta yapılan üst geçide verdi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatları doğrultusunda, vatandaşların talepleri üzerine Yeşilyurt mahallesi D-130 Karayolu üzerinde bir üst geçit yapılmıştı. Vatandaşların karşıdan karşıya geçmek için bu güzergahta araçların kullandığı dar bir alt geçidi kullanmak zorunda kalmasından dolayı vatandaşlar bir üst geçit talebinde bulundu. Başkan Ayaz'ın girişimleri doğrultusunda üst geçidin yapımı en kısa sürede tamamlandı. Başkan Ayaz üst geçidin hayata geçirilmesinin hemen ardından geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazasında hayatını kaybederek şehit olan polis memuru Muhammet Bozoğlu'nun ismini üst geçide verilmesi talimatında bulundu.

Şehit Polis Memuru Muhammet Bozoğlu'nun ailesi ve yakınları Başkan Ayaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ayaz ile sohbet eden aile son derece üzüntüyle geçirdikleri bu dönemde şehitlerinin adının ilçede yaşatılıyor olmasından dolayı gurur duyduklarını bildirdiler. Ziyarete, Şehit Polis memuru Muhammet Bozoğlu'nun eşi Sezer Bozoğlu, kızı Sema Aleyna Bozoğlu, Kardeşi Mustafa Bozoğlu, Murat Bozoğlu, amcası Ali Bozoğlu, yengesi Raziye Bozoğlu, halasının oğlu Metin Bozoğlu, İskender Öztürk ve mesai arkadaşı Kadem Yılmaz hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Ayaz, "Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz" dedi.

Başiskele’de üst geçide şehit polis memurunun adı verildi

Başiskele’de üst geçide şehit polis memurunun adı verildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber