Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ekim 2020 - 17:18 Yorum: 0

Başiskele’de yeni imar yolları

Kocaeli'nin yeni cazibe merkezi olan ve her geçen gün vatandaşların güzel yaşamak için gün geçtikçe daha çok rağbet ettiği Başiskele'de yeni imar yolları...

Başiskele’de yeni imar yolları

Kocaeli'nin yeni cazibe merkezi olan ve her geçen gün vatandaşların güzel yaşamak için gün geçtikçe daha çok rağbet ettiği Başiskele'de yeni imar yolları açılmaya devam ediyor.

Başiskele'de artan nüfusla orantılı olarak yeni yerleşim yerleri de artıyor. Bu kapsamda vatandaşlardan gelen talepler ve yapılan planlar çerçevesinde ilçeye yeni yollar kazandırılıyor. Ekipler son olarak Fatih Mahallesi Ceviz Sokak, Körfez Mahallesi Ala Sokak, Şehitekrem Mahallesi Sakarya Caddesi ve Pasadağ Mahallesi Hastane Caddesi'nde bir sokağın yol açımı ve dolgu malzemesi serimini gerçekleştirdiler. Başiskele'de alt ve üst yapı çalışmalarını büyük bir özveriyle aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, açılan yeni imar yollarıyla hem bölgedeki yapılaşmaların yol sorununu çözerken, hem de ilçedeki trafik ağının genişlemesini sağlıyor.

Başiskele’de yeni imar yolları

Başiskele’de yeni imar yolları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber