Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 17 Kasım 2017 - 16:08 Yorum: 0

Başiskele’de yol çalışmaları devam ediyor

Başiskele Belediyesi ekipleri, artan nüfusun ihtiyacını karşılamak adına ilçede yeni yol açma, bozulan yolları tamir etme ve düzenleme çalışmalarını...

Başiskele’de yol çalışmaları devam ediyor

Başiskele Belediyesi ekipleri, artan nüfusun ihtiyacını karşılamak adına ilçede yeni yol açma, bozulan yolları tamir etme ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bu kapsamda ilk olarak 6 Metreden 17 Metre genişliğe çıkarılan Paşadağ Mahallesi Ortadil Sokak'ta çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 900 metre uzunluğundaki asfaltlanan sokakta, yağmur suyu kanalı, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar ile Hürler Caddesi'nden Hastane Caddesi'ne bağlantı sağlayan mevcutta 6 metre genişlikte bulunan yol 17 Metre genişliğe çıkarılarak ana güzergaha dönüştürüldü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile yapılan yol güzergahına ayrıca 26 metre uzunluğunda kapalı menfez yapıldı. Taş duvarlarla güçlendirilen yolda yağmur suyu kanalları ve aydınlatma çalışmaları sürüyor.

Ekiplerin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında yeni yol açma çalışmaları da devam ediyor. Yeni meskenlerin yapılacağı arsaların imar yollarını açan ekipler, ayrıca açılan mevcut yolların dolgu malzemesi serimlerini de gerçekleştiriyor. Aynı anda ilçenin birçok noktasında faaliyetlerini yürüten Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeniköy Merkez Mahallesi Kaymak Sokak, Çağdaş Caddesi'nde yol açımı ve dolgu çalışması yapıyor.

Yeni yerleşim alanlarının arttığı Barbaros Mahallesi Arkadaş Sokak'ta ise altyapı çalışmaları tamamlanan yollar parke taşlarıyla kaplandı. Çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalar yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin birçok noktasında bir yandan kaldırım, asfalt, yol açma, parke taş yol yapım işlerini devam ettirirken diğer yandan asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle İSU'nun kestiği yollar yeniden sıcak asfaltla kaplanıyor.

Başiskele’de yol çalışmaları devam ediyor

Başiskele’de yol çalışmaları devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber