Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2014 - 17:43 Yorum: 0

BASK Genel Başkanı Zengin'den, Aydın'a ziyaret

SİVAS (AA) - Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Genel Başkanı Bayram Zengin ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti.Belediyeden...

BASK Genel Başkanı Zengin'den, Aydın'a ziyaret

SİVAS (AA) - Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Genel Başkanı Bayram Zengin ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Aydın'a, Sivas'a yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Zengin, "Siz başkan olduktan sonra Sivas çok güzelleşti. Sosyal alanlar oluştu" ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Aydın ise Sivas'ta görülmeye ve gezmeye değer eserlerin yapıldığını kaydetti.

Sivas'ın göç veren değil, göç alan bir şehir olacağına inandığını ifade eden Aydın, "Sivas'ın potansiyeli çok yüksek. Gerek tarihi, gerek kaplıca, gerek kış turizmi ve gerekse ulaşım noktasında çok iyi bir yerdeyiz. Bunların hepsi bir araya gelince biz Sivas'ın çok iyi bir noktaya geleceğine inanıyoruz" açıklamasında bulundu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber