Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Nisan 2014 - 11:23 Yorum: 0

BASK Onursal Başkanı Yılmaz:

"Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gelişen olayları derin bir üzüntü ve kaygıyla izliyoruz"

BASK Onursal Başkanı Yılmaz:

HATAY (AA) - Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Onursal Başkanı Metin Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gelişen olayları derin bir üzüntü ve kaygıyla izlediklerini belirtti.

Yılmaz, eski Antakya Belediyesi önünde yaptığı açıklamada, Hatay halkının yerel seçimlerde kentin yönetimiyle ilgili renkli bir meclis aritme ve başkanla beraber karma, işbirlikçi bir şehir yönetimi felsefesini siyasi erklere dayatmasına rağmen, bu mesajın birileri tarafından akamete uğratılmaya çalışıldığını savundu.

Son yapılan meclis toplantısının Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından internetten canlı olarak tüm Hatay halkıyla paylaşıma açmasını olumlu karşıladıklarını ifade eden Yılmaz, bu canlı yayınla, her şeyin aşikar olarak Hatay kamuoyunun gözleri önünde şeffaf bir şekilde sergilendiğini kaydetti. 

Büyükşehire devrolan personellerin maaş alamadığını, taşeron işçilerin zor durumda olduğunu ve bir an önce icraat yapılması gerektiğini bildiren Yılmaz, ''Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gelişen olayları derin bir üzüntü ve kaygıyla izliyoruz'' dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber