Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı16:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin son 21 yılı yatırımlar açısından Cumhuriy...16:36 Çöl Tozları Bandırma’yı kapladı
Sami Er
Kültür 16 Haziran 2020 - 13:38 Yorum: 0

Başkale Belediyesinden kilitli parke taşı çalışması

VAN (İHA) – Van'ın Başkale Belediyesi altyapı çalışmaları biten mahallelerde kilitli parke taşı döşemeye başladı.

Başkale Belediyesinden kilitli parke taşı çalışması

VAN (İHA) – Van'ın Başkale Belediyesi altyapı çalışmaları biten mahallelerde kilitli parke taşı döşemeye başladı.

Başkale Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde altyapı çalışması biten yollarda bordürlü kilitli parke taşı çalışması başlatıldı. Budak, Oğulveren, Çakırdoğan ve German mahallelerinde ihalesi yapılan 30 bin metrekare parke taşı yapımı için Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan aplikasyon çalışmalarının ardından Budak Mahallesi ilk defa bordürlü kilitli parke taşıyla tanışacak. Yaklaşık 7 bin metrekarelik yolun yapılması ile birlikte Budak Mahallesi tozlu ve çamurlu yol sorunundan kurtulacak.

Budak Mahallesi sakinleri ise ilk defa mahalle aralarındaki yolların kilitli parke taşı ile yapılacağını belirterek, "Bundan sonra çamur ve toz olmayan mahalle arasında rahat ve temiz ulaşımımız olacak. Belediyemizin mahallemize böyle bir hizmet getirmesi bizleri fazlasıyla memnun etti. Allah kendilerinden razı olsun" şeklinde konuştular.

Başkale Belediyesinden kilitli parke taşı çalışması

Başkale Belediyesinden kilitli parke taşı çalışması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber