Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 09:43 Yorum: 0

Başkale polisinden futbol takımına destek

VAN (AA) - Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü, U17 Türkiye Şampiyonası'nda Van'ı temsil edecek Başkalespor U17 takımına spor malzemesi desteğinde bulundu.Sporculara hediyeleri, İlçe Emniyet...

Başkale polisinden futbol takımına destek

VAN (AA) - Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü, U17 Türkiye Şampiyonası'nda Van'ı temsil edecek Başkalespor U17 takımına spor malzemesi desteğinde bulundu.

Sporculara hediyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Sedat Haşimoğlu ve polisler tarafından verildi.

İlçe Emniyet Müdürü Sedat Haşimoğlu, yaptığı açıklamada, altyapının önemine değinerek, "Eğer geleceğimizi düşünüyorsak planlı, programlı ve kurumsal düşünüyorsak, mutlaka o işin altyapısına önem vermemiz gerekiyor. Çocuklarımız eminim ki ileride daha başarılı olacak ve ilçemizi çok daha iyi temsil edecekler. Çünkü bu çocuklar bizim geleceğimiz" diye konuştu.

Sporun insan hayatında önemini anlatan Haşimoğlu, sporun özünde sevgi, kardeşlik, barış, güzellik ve sağlık olduğunu belirtti.

Haşimoğlu, "Çocuklarımızın futbol oynayacağı U17 Liginde mücadele eden Başkalespor'dan inşallah başarılı sporcular çıkacağına inanıyoruz" dedi.

Tören sonunda futbolcular ve takım yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber