Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Eylül 2014 - 12:28 Yorum: 0

Başkale'de kura çekimi

VAN (AA) - Başkale ilçesinde Çalışma ve İş Kurumu aracılığıyla okullara alınacak 90 kişilik hizmetli kadrosu, işe başvuran 345 kişi arasında çekilen kurayla belirlendi.İşe başvuran...

Başkale'de kura çekimi

VAN (AA) - Başkale ilçesinde Çalışma ve İş Kurumu aracılığıyla okullara alınacak 90 kişilik hizmetli kadrosu, işe başvuran 345 kişi arasında çekilen kurayla belirlendi.

İşe başvuran 345 kişi, kuranın çekileceği Başkale YİBO Konferans Salonuna aileleriyle geldi. Engelli ve işsiz kadınların da katıldığı kura çekimi için polis salon içi ve dışında sıkı önlemler aldı.

Hizmetli olarak alınacak kişilere, 35 yaş üstü ve ailelerini geçindirmekle yükümlü olması şartı getirilirken, noter huzurunda çekiliş yapıldı ve 90 kişi belirlendi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selahattin Yüzgeç, "Elimizden gelse hepinizi işe alırız. Ancak elimizde olmayan durumlar da var. Bu nedenle bir kural konulmuş. Daha önce çalışmayan ve 35 yaş üstü ailesini geçindirmekle yükümlü kişilerin başvuruları alındı. Buna göre işe alınacaklar" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber