Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:11 Bakan Yerlikaya: “İnterpol’ün kırmızı ve sarı bültenle aradığı Kazakistan u...08:05 İstanbul’da düzenlenen "MAHZEN-27" operasyonuyla hakkında İnterpol’ün kırmı...04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...
Kültür 04 Haziran 2020 - 15:13 Yorum: 0

Başkale’de patates ekimi

Van'ın Başkale ilçesinde iki dönümlük araziye bir ton patates ekimi gerçekleştirildi.

Başkale’de patates ekimi

Van'ın Başkale ilçesinde iki dönümlük araziye bir ton patates ekimi gerçekleştirildi.

Başkale ilçesinde Rahmi Aşkan isimli vatandaş, Ziraat Odası işbirliğiyle 3 dönümlük arazisine 1 ton patates tohumu ekti. Başkale ilçesine bağlı Tepebaşı Mahallesi'nde Recep Aşan'a ait olan 3 dönümlük arazide yapılan patates ekiminde konuşan Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi Aşkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin talimatları doğrultusunda "ülkede ekilmemiş bir karış toprak boş kalmayacak" prensibiyle hareket ettiklerini belirtti. Başkan Aşkan, "Ziraat Odası olarak çiftçimizin traktör ve ekipman ihtiyacını karşıladık. Başkale Belediyesi ise gübre için bizlere araç temin etti. Desteklerinden dolayı Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Asım Solak'a teşekkür ederiz. Yediğimiz ekmekte, içtiğimiz sütte, giydiğimiz kıyafette çiftçilerimizin emeği ve alın teri var. Biz de teşkilat olarak dün olduğu gibi her zaman çiftçilerimizin yanındayız" diye konuştu.

Arazide yapılan gübreleme işleminin ardından 1 ton patates tohumu makineyle ekildi.

Başkale’de patates ekimi

Başkale’de patates ekimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber