Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2014 - 16:43 Yorum: 0

Başkalespor 3 yabancı oyuncu transfer etti

VAN (AA) - Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Başkalespor, 3 yabancı oyuncu transfer etti.Başkalespor, 2 Malili ve 1 Kosovalı futbolcuyu 1'er yıllık sözleşme imzalayarak renklerine...

Başkalespor 3 yabancı oyuncu transfer etti

VAN (AA) - Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Başkalespor, 3 yabancı oyuncu transfer etti.

Başkalespor, 2 Malili ve 1 Kosovalı futbolcuyu 1'er yıllık sözleşme imzalayarak renklerine bağladı.

Başkalespor Teknik Direktörü Battal Sarıca, Malili futbolcular Salifo Delemen ile Yaya Kelemen takım çalışmalarına ara vermeden katılacağını söyledi.

Oluşturdukları güçlü kadrolarla grubun en iddialı takımlarından biri olduklarını ifade eden Sarıca, "Kosovalı Meriton Kontano da daha önce keşfettiğimiz bir futbolcu. BAL'da ilimizi temsil eden tek takım Başkalespor'dur. Bu nedenle takımımızın 3. lige çıkması için çaba sarf edeceğiz. Genç bir kadro oluşturduk. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanmayı amaçladık. Ligin ilk yarısında iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber