Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:02 Önüne minibüs çıkınca direksiyonu kırdı, son sürat işyerine girdi12:02 DPÜ Öğretim Üyesi Aygün’den, Üsküp’te “Anadolu Ekolojisinden” isimli sergi12:02 MSB Kaynakları:" (Almanya’nın Savunma Sanayiindeki Kısıtlamaları hakkında)...12:00 Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Volkan Bayarslan düdük çalacak12:00 Yolda yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçti12:00 Elazığ’da hırsızlar kümesten 60 tavuk ve 2 kangal yavrusu çaldı, 11 tavuğu...12:00 MSB: "Son bir haftada yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6’sı terör örgütü...11:59 MSB: "PKK terör örgütünün Irak tarafından ’yasaklı örgüt’ ilan edilmesi yön...11:59 Dilan Polat mahkemede gözyaşlarına boğuldu11:58 ’Yalancı veba’ martıları vurdu: Binlercesi telef oldu, bir o kadarı da ölme...11:58 Eskişehir için rüzgar ve toz taşınımı uyarısı11:57 Kentsel dönüşüm İnönü’den başlıyor11:57 Eksik ve yapılabilirlikten uzak projeler elenir11:56 Kadavra köpekleri ormanda Korhan Berzeg’e ait iz arıyor11:56 Özalp’ta minik öğrenciler sinema ile buluştu11:56 KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç’a "birlik" vurgusu11:55 Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbis...11:54 Trabzon’da tüneldeki zincirleme kazada hayatını kaybeden kamyon sürücüsü il...11:54 Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı’ya11:53 Piyasa değeri 1 milyon 850 lira gümrük kaçacağı ürün ele geçirildi: 8 gözal...
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 11:28 Yorum: 0

Başkalespor'a malzeme desteği

VAN (AA) - Başkale Kaymakamı Murat Büyükköse, Başkalespor U-17 takımına spor malzemesi desteğinde bulundu.U-17 Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Van'ı temsil edecek Başkalespor takımı, Kaymakam...

Başkalespor'a malzeme desteği

VAN (AA) - Başkale Kaymakamı Murat Büyükköse, Başkalespor U-17 takımına spor malzemesi desteğinde bulundu.

U-17 Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Van'ı temsil edecek Başkalespor takımı, Kaymakam Büyükköse'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükköse, sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek, aynı başarıyı derslerinde de göstermelerini istedi.

Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan koruduğunu anlatan Büyükköse, "Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Yarının güçlü Türkiye'sini mutlu edebilmenin önemli koşullarından biri de fikren, ruhen ve bedenen güçlü nesiller yetiştirmektir. Yaratıcı ve sosyal yaşama katılmanın en ön koşullarından biri de spora büyük önem vermektir. İlçemizde gelecek nesilleri güvence altına almak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Büyükköse, ardından sporculara spor malzemeleri verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber