Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 14 Kasım 2017 - 15:43 Yorum: 0

Başkan Acar: “İYİ Parti 21 ay önce Dinar’dan yola çıktı”

Geçtiğimiz günlerde İYİ Partiye geçen Afyonkarahisar Dinar İlçe Belediye Başkanı Saffet Acar, İYİ Parti'nin 21 ay önce Dinar'dan yola çıktığını...

Başkan Acar: “İYİ Parti 21 ay önce Dinar’dan yola çıktı”

Geçtiğimiz günlerde İYİ Partiye geçen Afyonkarahisar Dinar İlçe Belediye Başkanı Saffet Acar, İYİ Parti'nin 21 ay önce Dinar'dan yola çıktığını hatırlattı.

Başkan Acar, İYİ Partiyle alakalı olarak kendisini ziyarete gelen yerel basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İYİ Partili Başkan Acar, "Teşkilat binamız hazır. Memleketine hizmet edecek ekibimizi kuracağız. Daha sonra ilçe teşkilatları oluşturulacak. Genel Başkanımız Meral Akşener ile görüştük. Dinar'ın çok önemli olduğunu, Dinar'ı etrafında bulunan ilçeler olan Başmakçı, Evciler, Dazkırı, Kızılören olarak gördüklerini söyledi. Biz bu yola bugün değil, tam 21 ay önce Dinar'dan yola çıktık" dedi.

Başkan Acar, İYİ Parti'nin Ankara'daki açılış merasimini değerlendirerek, 2 araç ve diğer özel araçlarla birlikte Dinar'dan katılım gösterdiklerini, Ankara'daki açılışta toplama insanlar değil nitelikli insanların bulunduğunu söyledi. İYİ Parti'nin Genel Merkez açılış merasiminin çok kalabalık olduğunu da kaydeden Başkan Acar, "Partimize aşırı derecede teveccüh var. 5 milletvekili ile mecliste temsil ediliyoruz. Başlangıcımız çok iyi oldu. İleride daha da iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber