Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 11:38 Yorum: 0

Başkan Acar, trafik ışığı monte edilen kavşakta incelemelerde bulundu

Afyonkarahisar Dinar ilçe Belediye Başkanı Saffet Acar, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından, Dörtyol Mahallesi ve Korubaşı Mahallesi arasında bulunan...

Başkan Acar, trafik ışığı monte edilen kavşakta incelemelerde bulundu

Afyonkarahisar Dinar ilçe Belediye Başkanı Saffet Acar, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından, Dörtyol Mahallesi ve Korubaşı Mahallesi arasında bulunan kavşak noktasına monte edilen trafik ışıklarını yerinde inceledi.

Karayolları tarafından trafik ışıkları monte edilmesi sonrasında Başkan Acar ve Dinar Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Sarı tarafından incelemelerde bulunuldu. Şehirlerarası yol ve Dinar'ı birleştiren 3 geçiş kavşak noktasından biri olması nedeniyle, trafik ışığı olmayan bölgede kaza riskinin de çalışma ile birlikte azaldığı kaydedildi. Başkan Saffet Acar trafik ışıklarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber