Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ekim 2017 - 11:03 Yorum: 0

Başkan Acar, yılın en başarılı Belediye Başkanı ödülünü aldı

Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından tüm Türkiye çapında düzenlenen...

Başkan Acar, yılın en başarılı Belediye Başkanı ödülünü aldı

Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından tüm Türkiye çapında düzenlenen ankette yılın en başarılı belediye başkanı seçildiği belirtildi.

Anket çalışması ile ilgili Dinar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, genel merkezi Ankara'da bulunan ve ülke genelinde 46 temsilciliği bulunan Kamu-Der tarafından yapılan araştırma sonucunda Başkan Acar'ın, yılın en başarılı belediye başkanı ödülüne layık görüldüğü ifade edildi. Kamu-Der üyelerinin oylarıyla belirlenen siyaset, basın, hukuk ve sanat alanında ödüllerin de verildiği törene Başkan Saffet Acar eşi Günsel Acar ve Başkanlık Sekreteri Ülkü Tosun katıldı. Ankara bir otelde düzenlenen törende Başkan Acar plaketini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ve Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ'dan teslim aldı.

Törende konuşan Başkan Acar, böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı mutlu olduğunu kaydederek, "Şahsımı bu ödüle layık gören Kamu-Der'e teşekkür ediyorum. Dinar Belediyesi olarak bundan sonra da Dinarımızın daha da fazla gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Acar, yılın en başarılı Belediye Başkanı ödülünü aldı

Başkan Acar, yılın en başarılı Belediye Başkanı ödülünü aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber