Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2014 - 10:38 Yorum: 0

Başkan Acehan, Zabıta Haftasını kutladı

ANKARA (AA) – Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürü Ünal Ayten ve personeli Zabıta Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret etti.Belediye Başkanı Acehan, ziyarette...

Başkan Acehan, Zabıta Haftasını kutladı

ANKARA (AA) – Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürü Ünal Ayten ve personeli Zabıta Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Acehan, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçe halkının huzuru, kamu düzenini sağlamak ve şehri daha yaşanılır bir hale getirmek amacı için görev yapan zabıtanın, kamu hakkını koruma yönünde çok daha titiz davranması gerektiğini söyledi.

Acehan, zabıtanın, bu konuda hiçbir şekilde taviz vermemesini isteyerek, zabıtanın, kaldırım işgali, moloz ve rastgele çöp atılmaması konusunda duyarlılığı artırmaya yönelik eğitim ve uyarıcı faaliyetlerini yaptığını, bundan sonraki süreçte cezai müeyyidelerin uygulanacağının altını çizdi.

Başkan Acehan, şöyle konuştu:

"Zabıta mesleği çok özverili bir iştir. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşaması için gece gündüz demeden çalışıyor. Zabıtalarımızın daha iyi şartlarda çalışabilmesi için ilçe halkımızın da zabıta ekiplerine engel değil yardımcı ve destek olmalarını istiyoruz. Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftalarını kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber