Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:43 Türkiye’de artış hızı Avrupa’nın 3 katından fazla18:40 Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans’ın ilk duruşması sona erdi18:34 Sarıyer’de taksiciyi öldüren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: "Taksiciden p...18:31 Emniyet verilerini paylaşan polis tutuklandı18:29 Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler18:29 Turizmin yeni adresi Tunceli’de terörün son kalıntıları temizleniyor18:26 JASAT hırsızı kıskıvrak yakaladı18:25 Kuyumcu soygunuyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı18:25 Başkan Kurnaz: “Kapımız da gönlümüz de milletimize hep açık olacak”18:24 Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem18:21 AFAD, “ Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde bir dep...18:19 Eskrimci Doruk Erolçevik: “Şampiyon olmak çok değişik bir duygu”18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...
Siyaset 25 Mart 2019 - 11:13 Yorum: 0

Başkan adayı Türemiş, rap kliple ilgi gördü

31 Mart Yerel Seçimleri'ne kısa bir süre kala Aksaray'da belediye başkan adayları seçim çalışmalarını hızla sürdürürken, ilginç bir seçim çalışması...

Başkan adayı Türemiş, rap kliple ilgi gördü

31 Mart Yerel Seçimleri'ne kısa bir süre kala Aksaray'da belediye başkan adayları seçim çalışmalarını hızla sürdürürken, ilginç bir seçim çalışması yapan İYİ Parti Belediye Başkan adayı Özhan Türemiş, rap kliple kentte ilgi gördü. Şehrin dertleri, sıkıntıları, yapılacak projeler ve şehrin güzelliği rap klipte anlatıldı.

İlgiyle karşılanan kliple ilgili bilgiler veren İYİ Parti Belediye Başkan adayı Özhan Türemiş, "Seçim çalışmaları kapsamında güzel bir klip hazırladık. Bu klipte gördük ki, Aksaray'ı 7'den 70'e kucaklayan bir klip oldu. Aksaray'ın bütün derdini sıkıntısını orada anlatan, ifade eden bir klip oldu. Şu anda sadece Aksaray değil, Türkiye genelinde ciddi bir teveccüh gördü. Şu anda ciddi telefonlar alıyoruz. Bize teşekkür ediyorlar. Özellikle 18 ve 30 yaş aralığı gençlerimiz bizi gördüklerinde bağırlarına basıyorlar. Çok hoşlarına gitmiş. Onları daha çok kucaklıyor ve gerçekten de Aksaray'da çok farklı bir seçim çalışması sürdürüyoruz. 7'den 70'e herkese dokunuyoruz. Diğer belediye başkan adaylarına göre biz sadece çarşıda, pazarda, sanayide değiliz biz 48 mahallede de oluyoruz. Biz teşkilatımız ile birlikte her gün 50-60 kişilik ekiplerle girmedik gönül, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız sloganı ile güzel bir çalışma yapıyoruz. Bunun sonucu da çok iyi oluyor. Vatandaşlarımız diyor ki, "İlk defa bir belediye başkan adayı mahallemizde, evimizde kapımızı çaldı. Bizim derdimizi sıkıntımızı sordu" diyorlar. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bunun bana şöyle de bir faydası oluyor. Allah nasip kısmet eder, 1 Nisan'da belediye başkanı olduğumda inşallah ben 48 mahallenin derdini sıkıntısını öğrenmiş bir şekilde belediye başkanı olacağım. Hizmet etmem de çok daha kolay olacak inşallah" dedi.

Başkan adayı Türemiş, rap kliple ilgi gördü

Başkan adayı Türemiş, rap kliple ilgi gördü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber