Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:23 Yorum: 0

Başkan AK Down Sendromlu Osman’ı Askere Uğurladı

Askere gitmek isteyen down sendromlu Osman Ertop'un hayali gerçeğe dönüştü.

Başkan AK Down Sendromlu Osman’ı Askere Uğurladı

Askere gitmek isteyen down sendromlu Osman Ertop'un hayali gerçeğe dönüştü. 23 yaşındaki Ertop'un askere uğurlama törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Keçiören'de oturan Orhan-Mehibe Ertop çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Osman Ertop, sembolik olarak 1 gün askerlik yapıp vatani görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşayacak. Mamak'taki askeri birliğine cuma sabahı teslim olmaya hazırlanan Ertop, teleferik tesislerinin önünde düzenlenen askere uğurlama törenine gelen Başkan Mustafa Ak'ı asker selamıyla karşıladı. Başkan Ak'ın "Nereye gidiyorsun?" şeklindeki sorusuna Ertop, "Askere gidiyorum Başkanım" yanıtını verdi. Başkan Ak da, "Ne mutlu sana, maşallah. Güle güle gidip güle güle dönmeni ve hayırlı tezkereler almanı diliyorum" diyerek genci alnından öptü.

Baba Orhan Ertop (45) ise, "Osman askere gitmeyi çok istiyordu. Kendisi Tayyip Bey'i çok seviyor. Başkan Mustafa Ak'ın oğlumun askere uğurlama törenine gelmesi bizi şereflendirdi. Çok mutluyum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber