Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Eylül 2016 - 09:48 Yorum: 0

Başkan Ak minik şampiyonları kabul etti

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 2016 Sezonu Kule ve Tramplen Atlama Türkiye Şampiyonu olan Keçiören Belediyesi Bağlum Spor'lu minik sporcuları tebrik...

Başkan Ak minik şampiyonları kabul etti

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 2016 Sezonu Kule ve Tramplen Atlama Türkiye Şampiyonu olan Keçiören Belediyesi Bağlum Spor'lu minik sporcuları tebrik etti.

Keçiören Bağlum Spor başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kule ve Tramplen Atlama Yarışmalarında Türkiye Şampiyonu olan takım, 2016 sezonunda Genel Tasnif Türkiye Birinciliği, Erkekler Türkiye Birinciliği ve Bayanlar Türkiye Üçüncülüğü derecelerini kazanarak toplamda 10 altın, 15 gümüş ve 16 bronz madalyayı Keçiören'e getirdi.

Şampiyon takım başarısını Başkan Mustafa Ak ile birlikte kutladı. Sporcuları Belediye Meclis Salonu'nda kabul eden Başkan Ak, toplu hatıra fotoğrafı çektirdi ve başarılı minik sporcuları tebrik ederek her birine altın hediye etti. Keçiören Bağlum Spor Kulübü'nün başarılarıyla gurur duyduklarını söyleyen Mustafa Ak, "Hepinizi tekrar tebrik ediyorum. Keçiören Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcuların yanındayız. 2020 olimpiyatlarında da Türkiye'ye ve Keçiören'e yeni madalyalar getireceğinize yürekten inanıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

2020 olimpiyatlarına hazırlanan Keçiören Bağlum Spor 4 sporcusu ile olimpik sporcu kontenjanında yer alacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber