Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Ekim 2017 - 18:28 Yorum: 0

Başkan Akay, Türk Kızılayı ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurka ve yönetim kurulu üyeleri...

Başkan Akay, Türk Kızılayı ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurka ve yönetim kurulu üyeleri ile Çorlu Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Atilla Saraçoğlu'nu makamında ağırladı.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, Türk Kızılayı'nın ülkenin en önemli kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, "Kızılay insanların güven ve itimadını sağlayarak sadece ülkemizde değil dünya çapında saygınlık kazanmış bir kuruluştur. Bu vesile ile tüm Türk Kızılayı ailesini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Türk Kızılayı Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurka ve Çorlu Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Atilla Saraçoğlu tarafından Başkan Akay'a Kızılay'a verdiği desteklerden dolayı tablo hediye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber