Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Eylül 2016 - 13:03 Yorum: 0

Başkan Akcan yeni eğitim öğretim yılı ziyaretlerine başladı

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert lisesine sabah saatlerinde ziyarette bulunarak 2016-2017 yeni eğitim ve öğretim yılını...

Başkan Akcan yeni eğitim öğretim yılı ziyaretlerine başladı

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert lisesine sabah saatlerinde ziyarette bulunarak 2016-2017 yeni eğitim ve öğretim yılını tebrik etti.

Yeni eğitim ve öğretim yılının ilk haftalarını öğrencilere ayıran Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, okul ziyaretlerine başladı. İlk olarak Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert lisesine sabah saatlerinde ziyarette bulunan Başkan Akcan'ı okul müdürü Eşref Başer ve öğretmenler okul girişinde karşıladı. Akcan, kurulan kürsüden öğrencilere yeni öğretim yılı ile ilgili mesajlar verdi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan öğrencilere yaptığı yeni eğitim yılı hakkındaki konuşmasında, "2016 - 2017 yılı yeni eğitim ve öğretim yılınızı tebrik eder; bu yıl tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize üstün başarılar işlerinde derslerinde Allah'tan kolaylıklar dilerim. Okumak, okutmak, öğrenmek ve öğretmek ilim öğrenmek, ilim öğretmek hayatınızda yaptığınız en kıymetli şeydir. Geleceğe kendimizi hazırlamak okumanın kıymetini bilmekten geçer bizler kendimizi okula ne kadar verirsek ne kadar okumayı seversek o kadar gelecekte başarılı oluruz. Sevgili öğrenciler öğretmenlerinizi dikkatle dinleyin onlar sizlere Anne ve baba şefkati ile yaklaşıp sizleri iyi birer birey olarak yetiştirme gayretindeler öğretmenlerinizin kıymetini bilin" dedi.

Öğrencileri cep telefonu kullanma konusunda uyaran Başkan Akcan, "Cep telefonlarınıza, tabletinize, bilgisayarınıza dalıp okulunuzu derslerinizi boşlamayın. Teknoloji ilim öğrenmek ders çalışmak ve faydalı kullanmak şartı ile çok işinize yarar ama bu amaçların dışına çıkarsanız İnanın bu teknolojik aletler sizleri okumaktan soğutur. Okuyun okumaktan zarar gelmez. Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'e verilen ilk emir'de oku idi yaratan Rabbi'nin adı ile oku bizler onun yolundan gitmek zorundayız. Sabahları erken kalkın, namazınızı kılın, Hem kitap okuyun hem de her gün en az bir sayfa olmak şartıyla Kuran-ı Kerim okuyun. Sizler okumayı ne kadar severseniz Allah'ta sizlerin okuma azminizi boşa çıkarmaz gayretlerinizin karşılığını ileride güzel mesleklere sahip olursunuz. Bu duygu ve düşünceler ile tekrardan tüm öğretmen ve öğrencilerimizin 2016-2017 yeni eğitim ve öğretim yılını kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan okunan İstiklal Marşı'nın ardından sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin kendisinden bir isteği olup olmadığını soran başkan Akcan ayrıca öğrencilere yanında getirdiği kitapları ve küçük ikramları dağıttı.

Başkan Akcan yeni eğitim öğretim yılı ziyaretlerine başladı

Başkan Akcan yeni eğitim öğretim yılı ziyaretlerine başladı

Başkan Akcan yeni eğitim öğretim yılı ziyaretlerine başladı

Başkan Akcan yeni eğitim öğretim yılı ziyaretlerine başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber