Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Eylül 2016 - 13:38 Yorum: 0

Başkan Akcan zabıta haftasını kutladı

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Zabıta müdürlüğüne ziyarette bulunarak tüm personelinin "Zabıta haftasını" kutladı.

Başkan Akcan zabıta haftasını kutladı

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Zabıta müdürlüğüne ziyarette bulunarak tüm personelinin "Zabıta haftasını" kutladı.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'ı kapıda karşılayan Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürü Emrullah Demirci Zabıta Müdürlüğü odasında kendilerini bekleyen personelin yanına geçti. Başkan Akcan, tüm zabıta personeli ile tek tek tokalaşarak "Zabıta haftasını" kutladı.

Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürü Emrullah Demirci ziyarette yaptığı açıklamada, "İlçemizin huzuru güveni refahı için, halkımızın sağlığını tehdit edecek unsurları ortadan kaldırmak, haksız rekabet ve yasadışı kazanç sağlayan, dilenci, seyyar satıcı ve benzeri unsurlara tedbir almak, sağlığa elverişsiz koşullarda üretim ya da imalat yapan yerleri tespit ederek gerekli işlemleri yapmak, ilçemiz trafiğinde hatalı parkları engellemek, kamu alanlarının vatandaşlar tarafından rahat kullanılabilmesini sağlamak gibi birçok hizmeti halkımıza sağlayabilmek adına var gücümüzle sizin önderliğinizde ve rehberliğinizde çalışıyoruz" dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise yaptığı konuşmada, "Akyazı halkının memnuniyetini sağlayabilmek için gecesini gündüzüne katan vatandaşımızın huzurunu ve güvenini sağlayabilmek, adına en üst seviyede tedbirler alarak, halktan gelen talepleri de anında değerlendiren sevgili zabıta müdürlüğü personelimizi gayretlerinden ve başarılarından dolayı tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve üstün başarılar diliyorum. Bizler her zaman halka hizmet hakka hizmet düsturu doğrultusunda hizmet vermeye devam etmeliyiz, Halkımızla 7 gün 24 saat iç içe yürüttüğümüz hizmetlerimizde adalet, dürüstlük ve kaliteden asla ödün vermemeliyiz. Sizler de bu anlamda elinizden geleni yapıyorsunuz başta Zabıta Müdürümüz Emrullah Demirci olmak üzere tüm Zabıta Personelimize teşekkür ediyor Zabıta haftanızı tebrik ediyorum. Vatandaşlarımız merak etmesinler Akyazı Belediyesi Zabıta teşkilatı her zaman görevinin başında ve sorumluluğunun bilincinde geçmişte olduğu gibi bugün de halkımızın yanındadır, onların huzuru ve refahı için görevine adalet, dürüstlük ve kaliteden ödün vermeden devam edecektir" diye konuştu.

Başkan Akcan zabıta haftasını kutladı

Başkan Akcan zabıta haftasını kutladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber