Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Haziran 2016 - 13:08 Yorum: 0

Başkan Akdoğan’dan Başsavcı Tekne Ve Hakim Yerdelen İçin Veda Yemeği

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) Yaz Kararnamesi ile Elazığ'a atanan Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet...

Başkan Akdoğan’dan Başsavcı Tekne Ve Hakim Yerdelen İçin Veda Yemeği

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) Yaz Kararnamesi ile Elazığ'a atanan Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne ve aynı kararname ile tayini çıkan Niğde Adalet Komisyonu Başkanı Onur Yerdelen onuruna veda yemeği düzenledi. Başkan Akdoğan'ın Başsavcı Tekne ve Adalet Komisyonu Başkanı Yerdelen için verdiği iftar yemeğine Niğde protokolü de tam kadro katıldı.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, HSYK'nın Yaz Kararnamesi ile Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ahmet Tekne ve Niğde'de görev süresini tamamlayan Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Onur Yerdelen için Gümüş Et Restoran'da veda yemeği programı düzenledi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, burada yaptığı konuşmada Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne ve Adalet Komisyonu Başkanı Onur Yerdelen'e Niğde'de yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Tekne ve Adalet Komisyonu Başkanı Yerdelen'e yeni görevlerinde başarı diledi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan günün anısına Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne ve Adalet Komisyonu Başkanı Onur Yerdelen'e el dokuması halı ve kalem hediye etti. Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne'nin hediyesini Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu verdi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın ev sahipliği yaptığı veda yemeğine Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, İl Jandarma Komutanı J. Albay İbrahim Taşkın, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Yiğit, Rıfat Özkan ve Harun Dikici, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Altunbaş, kurum amirleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Akdoğan’dan Başsavcı Tekne Ve Hakim Yerdelen İçin Veda Yemeği

Başkan Akdoğan’dan Başsavcı Tekne Ve Hakim Yerdelen İçin Veda Yemeği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber