Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 18:33 Yorum: 0

Başkan Akel’den siyasi partilere teşekkür ziyareti

AK Parti Kahta İlçe Teşkilat Başkanı Engin Akel, darbeci zihniyete karşı sergiledikleri dik, duruş, milli birlik ve beraberliğe sağladıkları destek nedeniyle...

Başkan Akel’den siyasi partilere teşekkür ziyareti

AK Parti Kahta İlçe Teşkilat Başkanı Engin Akel, darbeci zihniyete karşı sergiledikleri dik, duruş, milli birlik ve beraberliğe sağladıkları destek nedeniyle siyasi parti ilçe başkanlıklarına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Kahta İlçe Teşkilat Başkanı Engin Akel, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Hür Dava Partisi'ni (HÜDA-PAR) ziyaret ederek teşekkür etti.

Başkan Engin Akel, ziyaretlerinde birlik ve beraberlik mesajları vererek, "15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimine karşısında göstermiş olduğunuz dik duruş nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece bizi kimse bölemeyecektir. Allah'ın izniyle bu tür girişimlere izin vermeyeceğiz. Darbe girişimi akşamı Çanakkale ve Kurtuluş savaşlarında görülen milli ruh yeniden canlandı. Farklı siyasi partilerden, görüşlerden insanlar cuntacı hainlere karşı meydanlarda tek yürek oldu. Bu güzel kardeşlik devam etmeli söz konusu vatan olunca nasıl bir ve beraber olduğumuzu tüm dünyaya göstermiş olduk" dedi.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Engin Akel'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek duydukları memnuniyeti ifade etti.

Başkan Yıldırım, "AK Parti İlçe Başkanı Engin Akel ve yönetim kurulu üyeleri partimize dostluk ziyaretinde bulundular. Bu samimi sıcak ve içten ziyaretlerinden dolayı CHP ilçe yönetim kurulu adına sonsuz teşekkürler. Allah'ın izniyle birlik ve beraberliğimizi bundan sonra kimse bozamayacak. Birlik ve beraberliğimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

HÜDA-PAR İlçe Başkanı Bedir Elçi gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kime hizmet ettiği belli olmayan bu terör örgütünün karşısında beraber olmalıyız. Bu terör örgütü 15 Temmuz akşamı TBMM'ye saldırarak milli iradeyi hiçe saymıştır. Milli iradenin seçmiş olduğunu insanlar ancak seçimle değiştirilmeli. Başka türlü bir girişimi kabul etmiyoruz. Bu kapsama bizde halkımızın yanında durup terör örgütüne karşı tavrımızı koyduk. Darbeye karşı yürütülen mitinglere destek verdik" dedi.

Başkan Akel’den siyasi partilere teşekkür ziyareti

Başkan Akel’den siyasi partilere teşekkür ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber