Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 16:53 Yorum: 0

Başkan Akın, Engellilerle Bir Araya Geldi

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Engelliler Haftası kapsamında ilçedeki tüm engelli vatandaşlar ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Akın, Engellilerle Bir Araya Geldi

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Engelliler Haftası kapsamında ilçedeki tüm engelli vatandaşlar ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı münasebetiyle engelli bireylerimiz ve ailelerinin sorunlarını dinleyerek çözümler üreten Başkan Akın, tüm personeli ve kendisinin her türlü yardıma hazır olduklarını ifade etti. Akın, şöyle konuştu; "Bu özel hafta kapsamında kahvaltı ve etkinlikler düzenleniyor, tabi ki bu gibi etkinlikler her zaman düzenlenecektir, benim takıldığım nokta sizlerin sorunlarına kalıcı çözümler ürete biliyor muyuz? Ya da neler eksik? Herhangi bir ihtiyacınız var mı? Bunları sizden bizzat ben duymak bilmek isterim. Maalesef biliyorsunuz ki Büyükşehir yasası ile birlikte ilçe belediyelerinin imkanları çok kısıtlandı. Çok fazla vatandaşın sorunlarına ulaşıp her zaman taleplerini yerine getiremiyor olabiliriz, karınca kararınca bir şeyler yapıyoruz. Özellikle bütün engelleri sizlerle yıkmak istiyoruz."

"Bundan sonra da sizlerin eksiklerini tespit edip neler yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız" diyen Başkan Ümmet Akın; "Gezmek görmek istediğiniz nereler varsa götürmeye hazırız. Sizlere daha çok yardım eli uzatmak isteriz. Zaten hayat şartlarınız diğer vatandaşlarımıza göre biraz daha zor bizler de elimizden geldiğince kolaylaştıralım istiyoruz. Bizlere rahat bir şekilde eksiklerinizi söyleyin. Belediye olarak size daha çok yaklaşmak ve daha çok yardım etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Akın, kahvaltıda tüm engelli vatandaş ve aileleri ile bire bir ilgilenerek gönüllerini aldı ve ardından çiçek dağıtarak, "Her zaman Germencik Belediyesi'nin kapıları sonuna kadar sizlere açıktır" diye konuştu.

BAŞKAN AKIN'DAN ÇARIKLAR MAHALLESİNE ZİYARET

Başkan Ümmet Akın, Engelliler Haftası etkinliği kapsamında düzenlenen kahvaltının ardından çeşitli ziyaretler de bulundu. İlk olarak Mursallı Mahallesine ziyarette bulunan Başkan Akın, Şahin Tepesi Parkını ziyaret ederek buranın çok yakında faaliyete geçeceğini vurguladı.

Ardından Çarıklar Mahallesinde ziyarette bulunan Başkan Akın, yapımına 6 Nisan da başlanan ve 2 Ekim 2016 tarihinde bitecek olan Çarıklar Meydan Projesi düzenlemesini yerinde inceledi. Yapılacak olan meydan projesine Çarıklar mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Çarıklar meydanında vatandaş ile oturarak sohbet eden Başkan Akın, istek ve sorunları yerinde dinledi. Daha sonra mahalle sakinleriyle Cuma namazı kılarak ziyaretine son verdi.

Başkan Akın, Engellilerle Bir Araya Geldi

Başkan Akın, Engellilerle Bir Araya Geldi

Başkan Akın, Engellilerle Bir Araya Geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber