Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ekim 2016 - 15:48 Yorum: 0

Başkan Aksoy sporcularla bir araya geldi

Bitlis'in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, U15 Akademik Liginde Tatvan'ı temsil eden takımlardan Tatvan 1514 Spor Kulübü oyuncularıyla bir araya geldi.

Başkan Aksoy sporcularla bir araya geldi

Bitlis'in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, U15 Akademik Liginde Tatvan'ı temsil eden takımlardan Tatvan 1514 Spor Kulübü oyuncularıyla bir araya geldi.

Türkiye Coca-Cola Gelişim Ligleri 5. Grupta mücadele eden Amed Spor, Batman Petrol Spor, Diyarbekir Spor gibi profesyonel takımların bulunduğu zorlu grupta 6 haftada topladığı 16 puanla ligdeki namağlup liderliğini sürdüren Tatvan 1514 Spor, elde ettiği başarılarla Tatvan'ı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Başarılı sporcuları tebrik etmek amacıyla düzenlenen yemekte Tatvan 1514 Spor Kulübü Genel Koordinatörü Vedat Çoban ve sporcularla bir araya gelen Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, "U15 Akademik Liginde ilçemizi temsil eden takımlardan biri olan Tatvan 1514 Spor Kulübü oyuncularını canı gönülden tebrik ediyorum. Zorlu rakiplerinin bulunduğu grupta lider olması ve liderliğini koruması göğsümüzü kabartıyor. Oyuncularımızın tamamının yerli olması ise bizleri ayrıca sevindiriyor. Daha şimdiden büyük kulüplerin takip ettiği oyuncularımızı inşallah daha iyi yerlerde göreceğiz. Bir kaç sene sonra bu takımın ve bu başarının meyveleri toplanacaktır. Sezon sonunda takımımızı şampiyon olarak görmek istiyoruz. Bunun için önceden de olduğu gibi her zaman takımımızın yanında olacağız. Oyuncularımız spor ile uğraşayım derken okuldaki derslerini aksatmamaları gerekiyor. Derslerine de büyük bir önem göstermeleri gerekmektedir. Kendilerini bu konuda da uyardım. Gençlerimize her alanda başarılar diliyorum. Teknik heyetimize de böylesine altın çocuklar yetiştirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber