Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Mayıs 2016 - 10:23 Yorum: 0

Başkan AK’tan Adaşına Akülü Araç Sürprizi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, henüz 19 aylıkken geçirdiği çocuk felci nedeniyle yürüme engelli olan Mustafa Erdoğan'ın (49) yardımına koştu.

Başkan AK’tan Adaşına Akülü Araç Sürprizi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, henüz 19 aylıkken geçirdiği çocuk felci nedeniyle yürüme engelli olan Mustafa Erdoğan'ın (49) yardımına koştu. Başkan Ak, yürüyemediği için evden çıkmakta zorlanan Erdoğan'a akülü araç hediye etti.

Keçiören TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın ile birlikte Erdoğan'ı evinde ziyaret eden Başkan Ak beraberinde getirdiği akülü aracı adaşına teslim etti. Mustafa Erdoğan'ın eşi Feride Erdoğan'ın (45) da kas erimesi sonucu yürümekte zorlandığını öğrenen Başkan Ak, aracın dışarıdaki ihtiyaçlarını görmede yardımlarına koşacağını söyledi.

DUYARLI OLALIM, ENGELLERİ BİRLİKTE KALDIRALIM

Hayata tutunmak için azimli olmak gerektiğinin canlı birer örneği olan çiftin Alperen (15) ve Eren (12) adlarında iki çocuğuna Başkan Ak, cennet bahçesi oyununu hediye ederken anne ve babanıza sahip çıkın derslerinize iyi çalışın öğüdünde bulundu. Zoru kolaylaştırmanın hepimizin elinde olduğunu söyleyen Başkan Ak, "Cenab-ı Allah sabredene yardım eder. Hayatta mücadeleyi ve yardımlaşmayı hiçbir zaman bırakmayalım. Engellilere karşı toplum olarak duyarlı olmak durumundayız. Görme engellilerin yürüdükleri iz yollara araç park etmek, akülü araç için yapılan rampalarının olduğu yerleri işgal etmek onların hayatını daha da zorlaştırır." dedi.

Akülü araca kavuşmanın sevinci gözlerinden okunan Mustafa Erdoğan ise "Azmin elinden bir şey kurtulmaz, hayata küsmedim ve hep azmettim. Şimdi bu araçla gündelik hayatıma daha rahat devam edeceğim, Allah sizden razı olsun" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Akülü aracıyla Başkan Ak'ı uğurlayan Erdoğan'a Ak, trafik kurallarına uyması ve aracını dikkatli kullanması tavsiyesinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber