Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Mart 2018 - 15:38 Yorum: 0

Başkan Aktan: "Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın"

TFF 3. Lig 1. Grup'ta 62 puanla şampiyonluğun en güçlü adayı olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Pazar günü ağırlayacağı Bayburt Grup Özel İdare...

Başkan Aktan: 'Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın'

TFF 3. Lig 1. Grup'ta 62 puanla şampiyonluğun en güçlü adayı olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Pazar günü ağırlayacağı Bayburt Grup Özel İdare Gençlik'i kayıpsız geçerek, 2. Lig'e bir adım daha yaklaşmak isterken, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, "Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın" diyebilecek durumdayız. Allah utandırmasın bu coşkuyu tüm şehir birlikte yaşayalım" dedi.

TFF 3.Lig 1. Grup'ta puanını 62'ye yükselten Manisa Büyükşehir Belediyespor şampiyonluk için gün sayıyor. Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Manisalıları Pazar günü saat 15.00'da Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde Bayburt Grup Özel İdare ile oynanacak maça davet etti. Manisa Büyükşehir Televizyonu'ndan da canlı olarak yayınlanacak maç öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Aktan, "Manisalılara verdiğimiz sözü tutuyoruz. Seyir zevki veren herkesin takdirini kazanan Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz şampiyon olmaya hazır. Bayburt ve ardından deplasmanda Bergama'yı kayıpsız geçersek 8 Nisan'daki Kozan mücadelesinde kupamızı taraftarlarımız birlikte kaldırabiliriz diye düşünüyorum. Manisa Büyükşehir Belediye başkanımız Cengiz Ergün başta yönetim kurulumuz, futbolcularımız, teknik heyetimiz, çalışanlarımızın büyük emeği Manisa basının desteği ile de karşılığını almaya hazır. Çok şükür Bayburt maçı öncesinde Manisa'mıza "Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın" diyebilecek durumdayız. Allah utandırmasın bu coşkuyu tüm şehir yaşayalım" diye konuştu.

Başkan Aktan: "Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın"

Başkan Aktan: "Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber