Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2016 - 17:38 Yorum: 0

Başkan Akyürek: “Milletimiz üzerinde oynanan oyunlar yine boşa çıkacak”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Van, Elazığ ve Bitlis'te PKK'lı teröristlerce şehit edilen asker ve polislerimiz için başsağlığı...

Başkan Akyürek: “Milletimiz üzerinde oynanan oyunlar yine boşa çıkacak”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Van, Elazığ ve Bitlis'te PKK'lı teröristlerce şehit edilen asker ve polislerimiz için başsağlığı diledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, terör örgütü üyeleri tarafından şehit edilen asker ve polislerimiz için başsağlığı diledi. Başkan Akyürek, "Büyük Türkiye yürüyüşünden rahatsız olan çevreler, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şimdi de terör olayları ile ülkemizi sıkıntıya düşürmek istemektedir. Dün Van'da, bugün Elazığ ve Bitlis'te terör saldırılarında asker ve polislerimiz şehit olmuştur. Tüm ülkeyi derinden yaralayan menfur saldırıları Konya olarak lanetliyoruz. Milletimizin birliğine yönelik bütün terör örgütlerinin birleşerek oynadığı kirli oyunlar her zaman olduğu gibi yine boşa çıkacaktır. Ülkemiz terör karşısında geri adım atmadan kararlılıkla yoluna devam edecektir. Şehit olan asker ve polislerimize Allah'tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber