Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ağustos 2016 - 11:28 Yorum: 0

Başkan Albayrak, Cizre’deki şehitler için taziye mesajı yayımladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şırnak'ın Cizre ilçesi Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırıda şehit düşen polisler adına...

Başkan Albayrak, Cizre’deki şehitler için taziye mesajı yayımladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şırnak'ın Cizre ilçesi Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırıda şehit düşen polisler adına taziye mesajı yayınladı.

Başkan Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne bölücü terör örgütü mensuplarınca bomba yüklü kamyonla düzenlenen hain saldırıda çok sayıda polisimizin şehit olduğunu, birçok polisimizin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber