Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 12:13 Yorum: 0

Başkan Ali Çetinbaş: Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Türkiye'nin geleceğinin fedakar öğretmenlerin yaktığı eğitim meşalesi ile aydınlanacağını ifade etti.

Başkan Ali Çetinbaş: Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Türkiye'nin geleceğinin fedakar öğretmenlerin yaktığı eğitim meşalesi ile aydınlanacağını ifade etti.

Tüm öğretmenlerin gününü kutladığını belirten Başkan Çetinbaş, "Her yıl Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Başöğretmen oluş tarihi olan 24 Kasım'da kutladığımız Öğretmenler gününde bütün öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anıyor, eğitim camiamıza hayırlar getirmesini diliyoruz. İnsanlar ilk eğitimini aileden, ilim tahsilini de öğretmenden alır. Eğitimin temel öğesi öğretmendir. Öğretmenlerimiz geleceğimizi hazırlayan insandır ve bu bakımdan toplumun en önemli görevini üstlenmiş kişisidir. Öğrenme merakıyla donatılmış insan iyi yetişmiş bir birey olabilmesi için öğrendikleri doğru ve faydalı bir şekilde kullanabilme noktasında eğitim ve öğretime ihtiyacı vardır. Toplumların varlıklarını sürdürebilmeleri ve yarınlara güvenle bakabilmeleri ancak yeni kuşaklara vereceği iyi bir eğitimle olur. İşte bu sorumluluğu üstelenen ve omuzlayanlarda fedakar öğretmenlerimizdir. Her öğretmenimiz bizim için özeldir, onlar çocuklarımızın umut ışığıdır. Türkiye'nin geleceği fedakar öğretmenlerimizin yaktığı eğitim meşalesi ile daha da aydınlık olacaktır. Buna gönülden inanıyor ve bu noktada öğretmenlerimize güveniyoruz. "Oku, düşün, uygula ve neticelendir" vizyonuyla yeni nesillere yükselme ve kalkınma misyonunu hedef gösteren AK Parti iktidarı, eğitimi her zaman öncelikli konu olarak kabul etmiş, kaliteli ve yüksek standartlarda ki eğitim ve öğretim çabasıyla 14 yıldır aralıksız çalışmaktadır. Ülke bütçemizde en çok payı eğitime ayıran AK Parti Hükümetleri öğretmenlerimizin sosyal haklarında ve ücretlerinde oldukça önemli iyileştirmeler yapmıştır. Daha önceki hükümetler zamanında kısıtlı ve dar alanda yapılan öğretmen alımları ve atamalarının aksine AK Parti İktidarı döneminde değişik branş ve alanlarda planlı ve düzenli bir şekilde büyük artışlar yapılarak eğitim camiamıza yeni güçler kazandırılmıştır. Eğitim alanındaki teknolojik ve idari yenilikleri ile dünyada örnek alınan bir ülke olan Türkiye inşallah gelecekte de yapacağı yatırım ve hamleler ile eğitimde çığır açmaya devam edecektir.Bir kez daha tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, başta baş öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden ve şehit olan öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, emekli öğretmenlerimize de saygı ve sevgilerimizi sunuyorum" ifadelerini kullandı. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber