Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
10:02 Liseli genç kondisyon bisikletinde harcadığı enerjiyi elektriğe çevirdi10:00 Otomotiv yedek parça taşımacılığında tek10:00 Hatay’da bir evde yapılan aramada çeşitli gümrük kaçağı elektronik cihazlar...09:58 Elazığ’da "Ausbildung" semineri düzenlendi09:58 Drift atıp sosyal medyada paylaştı, cezası ağır oldu09:57 İstanbul’da pişkin müşteriler kamerada: Sigara içirmeyince ücretini ödemeyi...09:55 Stajyer ebe olarak görev yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi’ni çizimleri ile ren...09:55 Beşiktaş’ta o eve yine araç çarptı: 3. kez faciadan dönülen anlar kamerada09:54 Dörtyol’da farklı suçlardan aranan 3 şahıs tutuklandı09:54 Su samuru havuzdaki balıkları yerken görüntülendi09:53 Açık alanda çalışan işçilere sıcak hava uyarısı09:53 Dörtyol’da 10 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs tutuklandı09:52 Yeşilay ve Kızılay’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret09:51 MediaMarkt’ta 1 yılda 700’den fazla akıllı telefon kiralandı09:51 Dörtyol’da aranan şahıslara yönelik çalışmada 2 şahıs cezaevine teslim edil...09:51 Dilan ve Engin Polat, iş yeri kurşunlama davasında hakim karşısına çıkacak09:51 180 bin ton pamuk üretilen Hatay’da 3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu...09:50 Yusuf Şimşek; "Tek isteğim polis ya da asker olmak ancak, okumak yerine tar...09:49 İskenderun’da asayiş uygulaması bin 88 şahıs sorgulandı09:49 Hatay’da fuhuş suçundan 3 kişiye idari işlem yapıldı
23 Nisan
Yerel 29 Ağustos 2016 - 16:13 Yorum: 0

Başkan Ali Çetinbaş’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kütahya'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü sebebiyle bir mesaj...

Başkan Ali Çetinbaş’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kütahya'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Türk halkının demokrasi ve bağımsızlıktan asla taviz vermeyeceğini ifade eden Çetinbaş, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü silah arkadaşlarına, ülkemizin bağımsızlığı için canlarını feda eden şehitlerimize ve kahraman gazilerimize saygı ve minnetle anıyoruz. Kütahyamızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yıl dönümünü kutluyoruz.30 Ağustos Zaferi'nin 94. yıl dönümünde; bütün olumsuzluklara rağmen yenilgiye uğratmış mazlum milletlere yol göstermiş, bir milletin temsilcileri olarak tam bağımsızlığa dayalı onurlu duruşumuzla Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedeflere ulaşma kararlılığını bir kez daha vurguluyoruz. Türk milleti ve onun içinden doğan Türk ordusu, 30 Ağustos'ta, dünyada benzersiz bir mücadele ile işgal kuvvetlerine kesin bir yenilgiye uğrattı. Bu nedenle 30 Ağustos, "Ya İstiklal Ya Ölüm" parolasıyla tam bağımsız yaşama bilincine ulaşmış bir ulusun, çağdaş, demokratik, laik bir devletin temelleri atılmış oldu millet olarak çağdaş topluma, demokrasiye ve bağımsızlığımıza sahip çıkarak vatanımız ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için yılmadan yolumuza devam ettik.Cumhuriyetimizin sağlam temellerine ve sarsılmaz ilkelerine dayanarak sürekli büyüyen ve gelişen Türkiye, bu değerler sayesinde yarınlara güvenle bakabilmektedir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğrunda canını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyor ve milletimizin Zafer Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber