Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Eylül 2016 - 10:33 Yorum: 0

Başkan Alıcık, belediye fidanlığını inceledi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün kendi bünyesinde bulunduğu sera ve fidanlığı ziyaret ederek çalışmalar hakkında...

Başkan Alıcık, belediye fidanlığını inceledi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün kendi bünyesinde bulunduğu sera ve fidanlığı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçenin yeşillendirilmesi için sera ve fidanlık alanlarının ileriye yönelik genişletildiğini, yeni bitkisel materyallerin üretiminin Nazilli Belediyesinin fidanlığında kendi bünyesinde yapıldığını belirtti. Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde üretim yapmakta olan Nazilli Belediyesine ait fidanlıkta inceleme yapan Belediye Başkanı Haluk Alıcık ilçenin muhtelif yerlerine dikilen ve dikilmesi planlanan çiçek türleri, yine her mevsim park ve refüjlerde yenilenen çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmaları hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Şükrü Irgat'dan bilgiler aldı.

Nazilli'yi her daim renkli ve yeşil olmasını sağlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki sera ve fidanlıkta üretim standardıyla kalite ve kapasitesini arttırıldığını belirten Park ve Bahçeler Müdürü Şükrü Irgat, yeni bitkisel materyallerin üretiminin Nazilli Belediyesinin fidanlığında kendi bünyesinde yetiştirildiğini, ilçe içinde bulunan park ve yeşil alanlarda dikilmek üzere belediye fidanlığında dış mekân bitkileri tohumlama ve çelik üretim yöntemleriyle çoğaltılıp kendi imkânları ile üretim yapıldığını anlatı. Müdür Şükrü Irgat üretimi yapılamayan çok az miktarda dış mekân bitkilerinin de satın alma sureti ile temin edildiğini belirtti.

Fidanlığın her bir köşesini gezen Başkan Alıcık, çiçekleri ve fidanları tek tek inceledi. Başkan Alıcık, üretim kapasitesini artmış olmasının ve ilçe yeşillendirilmesi ve renklendirilmesinde dışarıya bağımlı kalınmamasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Nazilli'nin bir çiçek bahçesine döneceğini sözlerine ekleyen Alıcık; Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına kolaylıklar dileyerek ziyareti sonlandırdı.

Başkan Alıcık, belediye fidanlığını inceledi

Başkan Alıcık, belediye fidanlığını inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber