Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Eylül 2018 - 08:38 Yorum: 0

Başkan Alıcık cemevi inşaatını inceledi

Başkan Alıcık, Nazilli Belediyesi'nin katkılarıyla Eğrek Mahallesi'nde yapımına başlanan Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi'nin inşaatında incelemelerde...

Başkan Alıcık cemevi inşaatını inceledi

Başkan Alıcık, Nazilli Belediyesi'nin katkılarıyla Eğrek Mahallesi'nde yapımına başlanan Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi'nin inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Eğrek Mahallesi'nde yapımına başlanan Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi'nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Yaklaşık bin 300 metrekare alan üzerine inşa edilen Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi'nin kültür merkezi, aşevi, konferans salonu ve konukevi olarak kullanılacağını belirten Başkan Alıcık, "Nazillimizde hayata geçirdiğimiz projelerin hem tasarlanması hem de yapımı sırasında sık sık incelemeler yaparak yaşanan eksiklik ve aksaklıkların giderilmesi noktasında anında müdahale ediyoruz. Yapılan işlerin biran evvel tamamlanıp halkın kullanıma açılması bizim için büyük önem taşıyor. Bu nedenle hizmetlerimizin reklamını yapmaya değil projelere hız kazandırmaya enerji harcıyoruz. Vatandaşımız yapılan işleri görüp takdir ediyor. Bizim için önemli olanda bu" diye konuştu.

Nazilli Belediyesi olarak ilçenin birçok mahallesinde çalışma yaptıklarını söyleyen Başkan Alıcık, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe genelinde altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda sanayi dükkanlarımızın yapımı, Güzelköy Camii inşaatımız, Yeşil Mahalle köprü yapım işimiz, Yeşilyurt Taziye Evi projemiz, 6. Etap Toplu Konutlarımız, Meyve Bitkileri Parkı ile 15 Temmuz Şehitler Parkı yapımımız ve Dallıca Çayı çevre düzenlememiz sürüyor. Yapımı devam eden projelerimizi en kısa sürede tamamlayıp Nazillimize kazandıracağız" dedi.

Başkan Alıcık cemevi inşaatını inceledi

Başkan Alıcık cemevi inşaatını inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber