Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 10:44 Yorum: 0

Başkan Altay, mahalle muhtarlarıyla görüştü

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2017 hizmet planlanma toplantısı kapsamında ilçede görev yapan 72 mahalle muhtarı...

Başkan Altay, mahalle muhtarlarıyla görüştü

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2017 hizmet planlanma toplantısı kapsamında ilçede görev yapan 72 mahalle muhtarı ile yüz yüze görüştü.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, hizmet planlama toplantısı kapsamında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahalle hizmetlerinin konuşulduğu toplantıda bu kez farklı bir uygulamaya imza atan Başkan Altay, muhtarlarla tek tek görüştü. Mahalle muhtarlarının yapılan ve devam eden hizmetlerle ilgili Başkan Altay ile görüş alışverişinde bulunduğu toplantılarda Selçuklu Belediyesi başkan yardımcıları da yer aldı.

"2017 yılının hizmet planlaması yapılıyor"

Selçuklu Belediyesi tarafından mahallelere yapılan hizmetlerin muhtarlarla konuşulduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Muhtarlarımız ile 2017 yılı için mahallerin öncelikli ihtiyacını çıkardık. Bu istişarelerde çalışma programımız için önemli bilgiler aldık. Belediyecilik başarımızda bu istişarelerin, hemşehrilerimizin fikirlerine göre çalışma programı oluşturmanın katkısı çok büyük. 7 yıldır yaptığımız tüm yatırımlara hemşehrilerimizle birlikte karar verdik. Ortak akıl ve istişarenin bereketini gördük" dedi.

Belediyecilik başarısında istişarenin ve hemşehri fikirlerine göre çalışma programı oluşturmanın katkısının çok büyük olduğunu ifade eden Başkan Altay, "7 yıldır yaptığımız tüm yatırımlara hemşehrilerimizle birlikte karar verdik. Ortak akıl ve istişarenin bereketini gördük. Cuma buluşmaları, Cumartesi sabah mahalle ziyaretleri, ev ziyaretleri, halk görüş günleri ve muhtar istişareleri işlere bereket veriyor. Selçuklu'muzun geleceği için faydalı olacak, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltecek her fikre açığız" diye konuştu.

Başkan Altay, mahalle muhtarlarıyla görüştü

Başkan Altay, mahalle muhtarlarıyla görüştü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber