Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:30 8. kattan düşen 1.5 yaşındaki bebek hayatını kaybetti23:26 "Dağ-Der Bayramlaşma Danışığı" coşku ile kutlandı23:21 BM Soruşturma Komisyonu, İsrail’i 7 Ekim olaylarına ilişkin soruşturmayı en...23:20 İzmir’de dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti23:19 Beytüşşebap’ta Altındağları “Geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi23:12 THY EuroLeague: A. Efes: 64 - Virtus Bologna: 6723:11 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestosuna polis...23:00 FETÖ üyesi eski emniyet müdürü Fethiye’de yakalandı22:57 Dev gemi iskeleye böyle çarptı22:57 İngiltere Başbakanı Sunak’tan Netanyahu’ya itidal çağrısı22:56 Sırbistan’da yakalanan kardeş katili, getirildiği İzmir’de tutuklandı22:55 Yol kapatma tartışmasında başkana saldırmaya kalktılar22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir mik...22:13 İspanya Başbakanı Sanchez: "İspanya Filistin’in BM’ye tam üye olması için ç...22:13 Başkan Özçelik, borç bakiyesi ve gelir gider dengesi afişini belediye binas...22:11 Manisa’da trafik kazası: 1 yaralı22:10 Borrell: “(İran’ın İsrail’e saldırısı) Uçurumun eşiğinden uzaklaşmak zorund...22:09 BM, Filistinliler için 2,8 milyar dolarlık bağış çağrısı yapacak22:08 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Mustafa Çakır getirildi22:08 Kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
Türkiye 29 Mart 2019 - 17:13 Yorum: 0

Başkan Altınok Öz’den yeni başkana ve Kartal’a veda mesajı

Kartal Belediyesi, 8. Lale Şenliği'ni Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin bahçesinde başlattı.

Başkan Altınok Öz’den yeni başkana ve Kartal’a veda mesajı

Kartal Belediyesi, 8. Lale Şenliği'ni Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin bahçesinde başlattı. Vatandaşlara binlerce lalenin dağıtıldığı etkinlikte konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Hollanda'ya 100 milyar dolar kazandıran laleciliğin İstanbul'a getirilmesi için kendisinden sonra göreve gelecek başkana çağrıda bulundu. Başkan Öz ayrıca bundan sonra da halkı dinlemeye devam edeceğini söyledi.

Kartal'da geleneksel hale gelen Lale Şenliği'nin sekizincisi, Kartal Belediyesi tarafından tamamlanma aşamasına gelen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlendi. Etkinliğe katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmeyen Başkan Öz'e Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'ne girişinde kahve ikram edildi. Daha sonra iki katlı binayı gezen Başkan Altınok Öz, bahçede düzenlenen halk oyunları gösterisini vatandaşlarla birlikte izledi.

Alanda toplanan vatandaşlara hitap eden Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, öncelikle tamamlanma aşamasında olan Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. "Mahalle arasında kalmış ve burada bu haliyle var olan bir bina, ama zaman içerisinde tamamen yok olmuş. Resimlerden bularak, Anıtlar Kurulu'ndan çıkartarak ve aslına uygun yapılarak ama en önemlisi hakikaten, önce belediye personelimi kutluyorum" diyen Öz, daha sonra Kartal'ın Soğanlık Mahallesi'nden Osmanlı Sarayı'na giden lalenin İstanbul için önemine dikkat çekti. Başkan Altınok Öz şunları söyledi:

"Biz istedik ki buradan saraya, oradan da Hollanda'ya giden ve yılda 100 milyar dolara yakın lale geliri olan Hollanda'dan bunu geri alalım, İstanbul'a getirelim. Lale şekil itibarı ile Allah yazısına benzediği için dinimizde de önemli bir yeri var. Hem manevi olarak, hem coğrafi olarak önemli bir yeri olan bu yerin ve çiçeğin Kartal'la anılması ve göreve Pazar günü seçilecek arkadaşın da laleyi Kartal'da yok etmeden devam etmesi en büyük dileğimdir. Belediye Başkanı olarak ben Kartal halkının sevgi ve ilgisinden memnun olduğumu paylaşmak isterim. Bundan sonraki hayatımda yine, eskiden muayenehane olarak kullandığım, bundan sonra ofis olarak kullanacağım yerde halkımla beraber olacağım, onları dinleyeceğim. Ama o arada, çiftçiliğime de devam edeceğim. Hepinize sağlık dolu günler diliyorum. Allah'a ısmarladık diyorum."

Konuşmanın ardından Kartal Belediyesi tarafından alana getirilen binlerce lale fidanı, alanda bekleyen vatandaşlara hediye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber