Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 22:18 Yorum: 0

Başkan Altınok’tan camiler ve din görevlileri haftası mesajı

AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Altınok’tan camiler ve din görevlileri haftası mesajı

AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Altınok, mesajında, "1986 yılından bu yana her yıl ekim ayının ilk haftası "Camiler Haftası" olarak kutlanılırken, 2003 yılından itibaren bu hafta "Camiler ve Din görevlileri Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bu haftanın ülkemiz ve milletimiz için hayırlı, başarılı hizmetlere vesile olmasını yüce Allah'tan dilerim. Allah'a secde edilen camiler, sevgi ve samimiyet duygularının, birlik ve beraberlik bağlarının kuvvetlendiği mekanlardır. Camiler mihrabıyla ibadeti, minber ve kürsüsüyle okulu temsil etmektedir. Camilerde görevini ifa eden din görevlilerimiz; günün her saatinde halkla bir arada olup, iletişim kuran, onları iyi ve güzele yönlendiren, toplumsal dayanışmaya, milli birlik ve beraberliğin sağlanmasına katkıları olan insanlardır. Bu yönüyle din görevlileri birleştirici, bütünleştirici ve barıştırıcı yönüyle de öne çıkmaktadır" dedi.

Din adı altında insanların nasıl kandırıldığının ve nasıl yanlış yönlendirildiğinin 15 Temmuz'dan sonraki süreçte görüldüğünü belirten Altınok, "Bu konuda Diyanet İşleri Başkanlığı'na ve din görevlilerine ciddi görevler düşmektedir. Camilerimiz, kutsal değerlerimizdir; zengin, fakir, sivil, memur, yaşlı, genç herkesi bünyesinde bulunduran ve aynı safta hep birlikte ibadet ettiğimiz camilerimizde görevlerini tüm samimiyetiyle, hoşgörüsüyle yerine getiren din görevlilerimizi tebrik eder, tüm İslam aleminin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlarım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber