Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 25 Kasım 2017 - 11:58 Yorum: 0

Başkan Altınok’tan öğretmenlere ziyaret

AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çanakkale'nin Kepez Beldesi'nde...

Başkan Altınok’tan öğretmenlere ziyaret

AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çanakkale'nin Kepez Beldesi'nde yer alan okul ve huzurevindeki öğretmenleri ziyaret ettiler.

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ifade eden Başkan Altınok, "Öğretmenlerimiz, mesleklerin en yücesini yerine getirmektedir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet ettiğimiz; her türlü özveri,fedakarlığı gösteren öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Öğretmenlerimiz hiç şüphesiz bu milletin geleceğidir. İyiyi, doğruyu, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi savunan, milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır. Bu vesileyle yurdun dört bir tarafında görev yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. Ziyaretler, karanfil takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Başkan Altınok’tan öğretmenlere ziyaret

Başkan Altınok’tan öğretmenlere ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber