Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mayıs 2017 - 12:28 Yorum: 0

Başkan Altıntaş’tan birlik ve beraberlik çağrısı

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Malatya Başkanı Kadir Altıntaş, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu hatırlatarak, "İhanet güçlerine...

Başkan Altıntaş’tan birlik ve beraberlik çağrısı

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Malatya Başkanı Kadir Altıntaş, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu hatırlatarak, "İhanet güçlerine karşı bir olalım" dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyetin basın açıklaması yapan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Malatya İl Başkanı Kadir Altıntaş, gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu. Altıntaş, ülkenin son dönemlerde zor günlerde geçtiğini belirterek,"Ülkemiz son zamanlarda sıkıntılı dönemlerde geçmektedir. Federasyonumuz bu sıkıntılı dönmelerde 783 milyon metre kare yurt sahasını kapsayan bu bayrak altında yaşayan her kesimden, tüm milletimizi kucaklamaktadır" diye konuştu. 15 Temmuz'da hain bir darbe girişimi yapıldığını belirten Altıntaş, "İç ve dış maşası olan FETÖ terör örgütü 15 Temmuz'da Türkiye'nin dinamitlerini ateşleyerek ülkeyi baştan sona yok etmek istemiştir. Ülkemiz 2023 hedeflerine ulaştırmamak için bütün iç ve dış kaynaklı ihanet güçleri boş durmayacak, bizi parçalayıp bölmek için bütün sıcak ve soğuk savaşları deneyeceklerdir" şeklinde konuştu.

Birlik çağrısında da bulunan Altıntaş, "Bu ihanet güçlerine karşı bir içimizde bir olalım, iri olalım ve hep birlikte Türkiye olalım. Unutmayalım ki bu gemide hepimiz varız. Gemi su alırsa hepimiz batarız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Altıntaş il yönetim kurulunu basına tanıttı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber